Rentat de motos

Neteja integral i professional per a motos a Barcelona

Ordenar:
Preu: ascendent Preu: descendent Nom: A a Z Nom: Z a A Novedades
12
12 24 60
Carregant resultats
rentat de motos

Vols rentar la teva moto i no saps per on començar? Nosaltres t'ajudem! A Net Car Entença també ens dediquem a la rentada de motos de manera professional, ràpida i econòmica per als nostres clients.

Molts clients arriben a nosaltres perquè han provat de netejar la seva moto pel seu compte i en acabar, no els arrencava la moto. Això, sens dubte, ha estat per una mala pràctica. En les motos hi ha elements que no poden mullar-se o en cas contrari, poden sorgir curtcircuits.

A Net Car Entença coneixem en profunditat tots els passos per a fer una rentada de motos sense danyar cap element i deixant la teva moto brillant i impol·luta perquè gaudeixis d'una experiència única en les teves rutes i viatges.

Els avantatges de rentar la teva moto amb un professional

  • Redueixes el risc de sofrir danys en elements costosos de la teva moto per una mala neteja o assecat.
  • Estalvies temps: No has de preocupar-te a buscar un lloc i un temps exclusiu. Mentre et rentem la moto, pots aprofitar el temps per a fer altres tasques.
  • Econòmic: La seguretat dels nostres clients és un dels nostres objectius. Per això, en els nostres serveis de rentada de motos a Barcelona, oferim preus assequibles. D'aquesta manera, Podràs conduir una moto neta i segura sense que els diners sigui un inconvenient!

Quant dura la rentada de motos i quant costa?

A Net Car Entença tenim diferents preus segons el tipus de moto que tinguis: Scooter, de carretera o tipus Custom i la seva duració varia des dels 45 minuts fins a l’hora i mitja.

Consulta els preus i fes la teva primera reserva online pel rentat de motos amb un 20% de descompte!