Empresa de rentats de cotxes a Barcelona

Net Car Entença, empresa de rentat de cotxes a Barcelona

Si busca una empresa de rentat de cotxes a Barcelona, vingui a conèixer Net Car Entença i rebrà la qualitat que busca, al preu que està disposat a pagar.

 

Amb una experiència de 30 anys al sector, decidim agafar les regnes de la nostra pròpia empresa de rentat de cotxes a Barcelona, ubicada a L'Eixample.

Aportem el valor de l'experiència, unit a la innovació i embranzida d'un nou negoci, regentat pels mateixos treballadors, que busquen fidelitzar al client amb un treball seriós, meticulós i professional.

Amb preus competitius, ofertem una àmplia gamma de serveis de neteja de cotxes i motos a Barcelona capital. Com sabem que cada cotxe requereix un servei diferent, el client pot personalitzar el rentat interior o exterior, ajustant-ho a les seves necessitats.

La cura del vehicle i protecció del medi ambient són pilars fonamentals de la nostra empresa de rentat de cotxes a Barcelona. Només utilitzem productes de primera qualitat, que hagin superat les exigents normes comunitàries.

rentat motos barcelona

 

COMPRA ONLINE I ESTALVIA AMB NET CAR ENTENÇA

Neteges interiors, exteriors, tapisseries, tractaments especials... Consulti la BOTIGA ONLINE i podrà comprar online el rentat més adequat, amb ofertes i descomptes especials.

En tots els rentats incloem l'assecament i repàs final, per garantir uns acabats impecables.

Un detall molt important per aconseguir un òptim rentat és la utilització d'aigua tractada prèviament amb un procés de descalcificació, per evitar les incòmodes taques de calç.

Acabem de reformar les instal·lacions, amb moderna maquinària nord-americana, capdavantera al sector, que ens permet oferir-li el servei de rentat de cotxes a Barcelona que vostè demanda.

 

 

Instal.lacions de Net Car Entença

Contacte

NET CAR
C/ Entença 39 L' Eixample)
Barcelona
Teléfono:93 423 16 45  //  609 075 625
infoautorentatbarcelonanetcar.com

Horari

Dilluns - divendres: 08: 30-20: 00 hores

Dissabtes: 09: 00 - 16:00 hores

Diumenges i festius: 10: 00-14: 00 hores

Cita previa

Recuerda solicitar cita previa en los servicios que el réquiem llamando al 934231645 o por mail a infoautorentatbarcelonanetcar.com

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.