Empresa de rentada de cotxes a Barcelona

Empresa de rentats de cotxes a Barcelona

Net Car Entença, empresa de rentat de cotxes a Barcelona

Si busca una empresa de rentat de cotxes a Barcelona, vingui a conèixer Net Car Entença i rebrà la qualitat que busca, al preu que està disposat a pagar.

Empresa de rentada de cotxes a Barcelona Amb una experiència de 30 anys al sector, decidim agafar les regnes de la nostra pròpia empresa de rentat de cotxes a Barcelona, ubicada a L'Eixample.

Coneix més sobre la nostra empresa en aquesta entrevista que hem realitzat per a Onda Cero!

Aportem el valor de l'experiència, unit a la innovació i embranzida d'un nou negoci, regentat pels mateixos treballadors, que busquen fidelitzar al client amb un treball seriós, meticulós i professional.

Amb preus competitius, ofertem una àmplia gamma de serveis de neteja de cotxes i motos a Barcelona capital. Com sabem que cada cotxe requereix un servei diferent, el client pot personalitzar el rentat interior o exterior, ajustant-ho a les seves necessitats.

La cura del vehicle i protecció del medi ambient són pilars fonamentals de la nostra empresa de rentat de cotxes a Barcelona. Només utilitzem productes de primera qualitat, que hagin superat les exigents normes comunitàries.

COMPRA ONLINE I ESTALVIA AMB NET CAR ENTENÇA

Neteges interiors, exteriors, tapisseries, tractaments especials... Consulti la BOTIGA ONLINE i podrà comprar online el rentat més adequat, amb ofertes i descomptes especials.


 Empresa de rentada de cotxes i motos a Barcelona En tots els rentats incloem l'assecament i repàs final, per garantir uns acabats impecables.

Un detall molt important per aconseguir un òptim rentat és la utilització d'aigua tractada prèviament amb un procés de descalcificació, per evitar les incòmodes taques de calç.

Acabem de reformar les instal·lacions, amb moderna maquinària nord-americana, capdavantera al sector, que ens permet oferir-li el servei de rentat de cotxes a Barcelona que vostè demanda.

Assegurança de pluja

Posem a la teva disposició una assegurança de pluja perquè si plou el mateix dia que et rentem el cotxe, te'l tornem a netejar sense cost.

Preus especials

No volem que paguis de més i per això oferim diferents promocions i serveis perquè puguis netejar el teu cotxe de manera professional al millor preu.

Qualitat garantida

Per a garantir el millor tractament en la neteja del teu cotxe o moto només utilitzem materials i elements de primera qualitat.