Túnel de rentat

Estalvia temps i diners amb la nostra màquina per a rentar cotxes

Tunel de lavado

A Net Car Entença disposem de túnel de rentat per aconseguir una neteja més eficaç en l'exterior dels teus vehicles.

A les nostres màquines utilitzem cortines de microfibra per a ser més efectives que els túnels de rentada a Barcelona que estan fabricats amb altres materials.

També són més respectuoses amb el teu cotxe per a evitar desperfectes o ratlladures.

En totes les nostres rentades de cotxe s'inclou una pre-rentada per a garantir els millors resultats. En aquesta pre-rentada prestem especial atenció a aquelles zones més propenses a acumular brutícia com les llandes o el frontal on se solen quedar adherits els insectes.

Els avantatges de rentar el teu cotxe en el nostre túnel de rentada

Estalvies diners: Té un cost baix per als resultats que ofereix. A més, a Net Car Entença disposem de diferents plans pensats per a tota mena de butxaques.
Responsable amb el medi ambient: Fa servir menys aigua que amb la rentada a mà o pistoles de pressió i a més comptem amb un sistema que permet reutilitzar l'aigua.
Estalvies temps: En uns minuts tindràs el teu cotxe net i brillant.
És còmode: No has de fer res. La persona que condueix només ha de deixar les rodes davanteres del cotxe en la cinta i el sistema de manera automàtica començarà amb el procés de la rentada.
Resultat final: Aconseguiràs un resultat complet, brillant i eficaç. Molt més efectiu que amb la rentada a mà o a pressió, on és més probable que quedin marques o zones sense netejar amb tanta profunditat.

Consulta a la nostra botiga en línia els serveis de rentada d'exteriors de vehicles i comença a gaudir dels avantatges de rentar el teu cotxe en el nostre túnel de rentada a Barcelona.

Vull anar a la botiga

Neteja de flota de vehicles
Neteja de flota de vehicles
Neteja de flota de vehicles

A Net Car Entença oferim un servei personalitzat i complet per la neteja de flota de vehicles a Barcelona.

Leer
limpieza de tapiceria de coche
Neteja de la tapisseria del cotxe
Neteja de la tapisseria del cotxe

Com fer la neteja de la tapisseria del cotxe? Una pregunta que tots ens hem fet en algun moment.

Leer
Rentada completa de taxis
Rentada completa de taxis
Rentada completa de taxis
Ets taxista? Llavors tenir el teu cotxe net per dins i fora és essencial per al teu treball i la comoditat dels teus clients. Leer