img 20160107 134500 1

Túnel de rentada de cotxes en L’Eixample

Màxima qualitat en la rentada del teu cotxe o moto a Barcelona

Si estàs buscant un túnel de rentat de cotxes a l’Eixample, al cor de Barcelona, descobreix tots els avantatges que t’oferim a Net Car Entença: el millor servei perquè el teu cotxe llueixi al màxim.

Amb un equip de professionals experimentats que han estat amb nosaltres durant anys, oferim una experiència de servei inigualable, destacant pel nostre tracte al client, el qual és fonamental en el nostre sector.

A Net Car Entença, ens especialitzem en oferir un servei de rentat automàtic ràpid i eficient. El nostre tren de rentat està dissenyat per proporcionar un acabat impecable en el menor temps posible, ideal per a clients que valoren el seu temps i busquen una solució rendible.

Som especialistes en els rentats exteriors, ja que permeten als conductors mantenir els seus vehicles en perfecte estat sense llargues esperes, un servei ràpid i d'una qualitat excel·lent.

Sol·licita la teva cita

Autorrentat de cotxes i motos a Sants-Montjuïc

El nostre túnel de rentat de cotxes es troba al barri de l’Eixample, però estem molt a prop d’altres barris com Sants-Montjuïc o Sant Antoni.

Les nostres instal·lacions són unes de les més àmplies de Barcelona, oferint comoditat i eficiència en cada visita. El nostre personal, amb anys d’experiència en el sector, garanteix un servei de primera qualitat i un tracte personalitzat que marca la diferència.

Rentador de cotxes compromès amb el medi ambient

Ens enorgulleix destacar el nostre compromís amb el medi ambient. En tots els nostres processos de rentat, utilitzem productes biodegradables i reciclem el 80% de l’aigua, assegurant que els nostres serveis no només siguin excel·lents per al teu cotxe, sinó també per al planeta.

A més, en els nostres serveis et garantim la màxima qualitat, ja que utilitzem marques líders de ceres i sabons com Nerta.

Només has de buscar el servei desitjat a la nostra botiga en línia, registrar-te amb les teves dades i pagar el servei. I, si ho prefereixes, pots trucar-nos per concertar cita prèvia o venir directament a les nostres instal·lacions a l’Eixample.

A Net Car Entença trobaràs el millor túnel de rentat de cotxes a l'Eixample, a Barcelona, assegurant que cada vehicle rebi la cura i l’atenció que mereix. Entra a la botiga en línia i tria el servei que millor s’ajusta al teu cotxe o moto!

Accedeix a la botiga online